Kijkt u even mee?

Binnenkort meer!

Met de moed der wanhoop

In seizoenen 2015-2016 en 2016-2017 is Aron te zien met zijn nieuwe avondvullende voorstelling 'Met de moed der wanhoop'. 

Aron is in de war. In de war door mensen die maar wat roepen. In zijn nieuwe voorstelling ‘Met de moed der wanhoop’ gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer? Aron heeft helden nodig. Hij zoekt ze in het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in u. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the-top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop.

Concept, tekst en liedteksten: Aron Elstak

Eindregie: Annemieke van der Linde

Advies: Jessica Borst, Annelies Herfst, Marjet Roerink
Muziek: Luuk Nengerman/Berry Vink
Tourneeplanning: George Visser Productions
Foto: Janneke Kooiman-Brand

Met dank aan:
George Visser, Marc Lodik, Vera de Mol, Dylan Knoop, Opposuits, Bram Schouw, Bert Webbink

Keurig Klote

Met Keurig Klote behaalde Aron de halve finale van cabaretfestival Cameretten. De jury roemde hem om zijn timing en zijn originele teksten.

We willen allemaal een normaal en gemiddeld leven leiden en het enige wat daar normaal aan is, is dat het niemand lukt! Aron belicht dagelijkse problemen vanuit zijn eigen belevingswereld, net als iedereen. Maar soms lijkt zijn pakketje wel iets bijzonderder dan die van alle anderen. Hij kent de Matthäus Passion uit het hoofd en zit 's avonds het liefst met een kaasplankje en een goed glas rode wijn op de bank. Hij is van Surinaamse afkomst en nog maar net 20 jaar. Soms klopt het leven niet.

"Ik sta gewoon compleet voor gek in m'n eigen hoofd."

Tussen de verwachtingen van de buitenwereld door probeert Aron orde te scheppen in de totale chaos in zijn hoofd. Hij baant zich een weg tussen rondfladderende gedachten, emoties en frustraties. Soms gaat hij letterlijk de dialoog met zichzelf aan, op zoek naar het grote geluk.

In deze persoonlijke, herkenbare voorstelling zorgt Aron voor heel veel hilariteit en mooie liedjes. In dit programma is hij voor het eerst solo. Heel solo.

Spel en teksten: Aron Elstak
Regie: Marjet Roerink
Muziek: Bert Webbink
Techniek: Nigel Donker
Fotografie: Janneke Kooiman-Brand

Met dank aan:
Vera de Mol, Michelle van Daalhoff, Karin Bannink, Tomas Postema, Nelson Fonseca, Edwin Berkhout, Dylan Knoop, Annemieke van der Linde en Theaternetwerk Rotterdam