Zangdocent

Aron geeft zanglessen in zijn woonplaats Rotterdam. Je kunt bij hem terecht voor alle muziek met een verhaal. Aron is gespecialiseerd in het geven van zanglessen in de genres kleinkunst, musical, (licht-)klassiek en alles daartussenin. Hij leert je graag hoe je jouw favoriete nummers zo mooi en overtuigend mogelijk kunt zingen én spelen. Kom eens langs voor een proefles! Je kunt een strippenkaart aanschaffen voor meerdere lessen, maar je mag ook voor één of twee keer langskomen om bijvoorbeeld een lied voor een auditie voor te bereiden of als je gewoon zin hebt om even lekker te zingen. Je hoeft dus niet per sé een lang traject in, je mag ook komen om te leren wat jij wilt leren. Aron werkt vanuit jouw wensen. 

Wil je een proefles volgen? Dan betaal je maar €25,- voor een les van een uur! Dan wordt eerst besproken wat jij graag wilt zingen en leren en daarna ga je aan de slag. Voor verdere lessen is het tarief €35,- per uur.

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan gauw onderstaand formulier in. Je mag ook al meteen je wensen invullen. Tot gauw!

Aron boeken

Een groot deel van Arons voorstellingen bestaat uit muziek. Hij heeft een voorliefde voor liedjes met een verhaal. In zijn voorstellingen gebruikt hij eigen werk, maar daarbuiten zingt hij veel meer. Aron is te boeken voor uw feesten en evenementen. Zijn repertoire reikt van het Nederlandse luisterlied, tot (licht-)klassiek, van chansons en kerstliederen tot het American Songbook! Onder andere Rabobank, ToBe, het Jenevermuseum, Themater en vele bruidsparen en festivals boekten hem om precies de goede sfeer te brengen. 

Onderaan deze pagina hoort u een liedje uit Arons nieuwe voorstelling. Interesse om Aron te boeken? Neemt u dan contact op met George Visser Productions.

Zangles